Home / Sallandcentraal / Jorink trakteert zorgcentra in Raalte op gebak

Jorink trakteert zorgcentra in Raalte op gebak

RAALTE – Echte Bakker Jorink in Raalte heeft vorige week dinsdag, in het kader van de Dag van de Zorg, alle bewoners en het personeel van de verschillende zorgcentra in Raalte getrakteerd op gebak. “We hebben de gebakjes, meer dan vijfhonderd in totaal, afgeleverd bij Angeli Custodes, Swaenewoerd, Schuilenburg en de Hartkamp”, vertellen Patrick en José Jorink. “De laatste vierde ook nog eens het 50-jarig bestaan. We hebben dit gedaan omdat het juist nu in deze tijd extra zwaar is voor het personeel en de bewoners, die al weken geen bezoek meer mogen ontvangen.”

Lees ook

Olsterveer weer in de vaart

OLST – Het Olsterveer is sinds vanochtend weer in de vaart. Het waterpeil van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.