Jeugdchallenge bij ATC Wijhe voor alle kinderen uit Olst-Wijhe

OLST/WIJHE – ATC Wijhe organiseert samen met Uthuus een Jeugdchallenge. Kinderen uit Olst-Wijhe konden de afgelopen periode niet naar hun sportvereniging en hebben zin om eindelijk weer lekker te mogen sporten en bewegen. Vanuit Uthuus kreeg ATC Wijhe de vraag om daarom haar banen beschikbaar te stellen voor alle jeugd.

ATC werkte hier graag en mee en organiseert daarom samen met Uthuus een Jeugdchallange. Alle kinderen van 6 t/m 18 jaar kunnen zich opgeven om drie keer op een vrijdagmiddag te komen tennissen onder begeleiding van enthousiaste sportleraren, docenten en ervaren tennissers. De vereniging zorgt voor rackets, ballen en andere materialen. Je mag ook je eigen racket meenemen. Je hoeft geen lid te zijn en je kunt je ook opgeven samen met een vriend of vriendin. Deelname is gratis.

Opgave vooraf is verplicht en kan vanaf deze week via staging2.uthuus.nl. 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.