Hartkamp viert 50-jarig bestaan in relatieve stilte

RAALTE – Het 50-jarig bestaan van de Hartkamp in Raalte is op 12 mei bescheiden gevierd. Door de coronacrisis en de maatregelen om de bewoners tegen besmetting te beschermen, moesten de meeste geplande activiteiten worden afgelast.

Toch ging het jubileum niet onopgemerkt voorbij. In verband met de geldende maatregelen speelde het aangepaste programma zich grotendeels buiten af, waardoor er voldoende afstand tussen de aanwezigen kon worden gehouden. Clowns Puk en Lief zorgden voor de middag voor vermaak. De bewoners bleven binnen en de clowns traden op voor de ramen en op de balkons.

Na de middag was er een buitenoptreden van Erwin Nyhoff, aangeboden door KroeseWevers. Daarnaast kregen alle bewoners en medewerkers een gebakje aangeboden door bakkerij Jorink.
Wethouder Loevezijn was aanwezig en bood namens de gemeente een bloemstuk aan aan locatiemanager Marieke Zomer. De wethouder en Henk Kruitbosch, al ruim 49 jaar medewerker van de Hartkamp, hingen samen een spandoek op met de tekst ‘50 jaar zorg met een warm hart in de Hartkamp’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.