Home / Sallandcentraal / Fiets4daagse afgelast, maar toch hoop

Fiets4daagse afgelast, maar toch hoop

REGIO – De zesde editie van de jaarlijkse Fiets4daagse mag dan in verband met het coronavirus zijn afgelast, de organisatie hoopt toch dat er in de zomermaanden nog gefietst kan worden. Mits de regelgeving dat toelaat is het de bedoeling op twee maal per maand op woensdagavond een fietstocht van circa 25 kilometer te maken vanaf het plein in Heeten. Het gaat dan om de eerste en de derde woensdag van de maand.

De Fiets4daagse zou anders deze maand hebben plaatsgevonden. Op elke donderdag stond er een fietstocht op het programma, telkens met een andere startlocatie: Heeten, Nieuw Heeten, Mariënheem en Wesepe. De organisatie bewaart de routebeschrijvingen voor die tochten voor volgend jaar. Voor meer informatie bel naar 06-83009730.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.