Fiets4daagse afgelast, maar toch hoop

REGIO – De zesde editie van de jaarlijkse Fiets4daagse mag dan in verband met het coronavirus zijn afgelast, de organisatie hoopt toch dat er in de zomermaanden nog gefietst kan worden. Mits de regelgeving dat toelaat is het de bedoeling op twee maal per maand op woensdagavond een fietstocht van circa 25 kilometer te maken vanaf het plein in Heeten. Het gaat dan om de eerste en de derde woensdag van de maand.

De Fiets4daagse zou anders deze maand hebben plaatsgevonden. Op elke donderdag stond er een fietstocht op het programma, telkens met een andere startlocatie: Heeten, Nieuw Heeten, Mariënheem en Wesepe. De organisatie bewaart de routebeschrijvingen voor die tochten voor volgend jaar. Voor meer informatie bel naar 06-83009730.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.