Expositie van Dorien Kouwert bij Cult Raalte

RAALTE – Dorien Kouwert exposeert tot 30 juni een selectie van haar schilderijen in de etalage van Cult Raalte. Haar werk is divers, abstract en figuratief. “Mijn inspiratie start bij een voorbeeld uit een tijdschrift of via het internet”, vertelt ze.

“Gedurende het proces gaat dit voorbeeld een eigen leven leiden. Schilderen doe ik met onder andere paletmessen en ook niet-standaard gereedschappen om zo unieke effecten te bereiken. Ik werk met meerdere acrylverflagen waardoor er mooie reliëfpatronen ontstaan.”

Ze schildert onder andere met een groepje in het atelier van José Reuvekamp. “Ik merk dat je groeit door reacties van anderen op je werk. Het liefst geef ik een schilderij ook geen naam. Je vult het dan al in. Sommige beelden spreken voor zich, ik laat het liever aan de kijker over.”

Zie verder staging2.dk5design.nl of mail naar info@dk5design.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.