Home / Nieuws / Explosie in Zwolle: politie gaat uit van misdrijf

Explosie in Zwolle: politie gaat uit van misdrijf

ZWOLLE – Vannacht heeft er een grote explosie plaatsgevonden in een woning aan de Geleen in Zwolle. Meerdere woningen raakten beschadigd, maar er raakte niemand gewond. Na een onderzoek van de forensische opsporing gaat de politie uit van een misdrijf.

Rond 03.00 -het tijdstip van explosie- is een donkere auto gezien en rende iemand weg. De politie vraagt iedereen die vannacht tussen 2.30 en 03.00 iets verdachts heeft gezien, zich te melden. De politie vraagt ook om eventueel beeldmateriaal van de omgeving van de Geleen goed te bekijken en eventueel over te dragen aan de politie.

Lees ook

Lauk: De laatste druppel

Eigenlijk had ik hierboven ‘aan de achterste mem hangen’ willen zetten. Oftewel, als laatste aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.