Een fotoreportage van de Dalfsenaar in coronatijd

‘Dalfsen Blijft Thuis’

DALFSEN – In de afgelopen lockdownperiode is fotograaf Robert Westera ieder weekend door Dalfsen gefietst om de Dalfsenaar op de gevoelige plaat vast te leggen. “Deze periode zullen we niet snel vergeten”, zegt Robert. “Daarom heb ik de (foto)website ‘Dalfsen blijft thuis’ gelanceerd.”

Hij fotografeert ieder op zijn of haar eigen manier. De één achter glas, de ander in de deuropening en weer iemand anders vanaf het balkon. “Mijn stijl is vooral op emotie gericht en ik probeer de puurheid van de persoon of van de personen vast te leggen.” Inmiddels staat de teller op ongeveer 45 Dalfsenaren (waaronder de burgemeester) en staan er nog verschillende afspraken gepland. De fotoreportage is te vinden op de website staging2.dalfsenblijftthuis.nl en wordt steeds aangevuld met nieuwe foto’s.

“Houd de site in de gaten!”, zegt Robert. “En heb je vragen over dit project, of wil je zelf op de foto? Neem gerust contact op via: info@robertwestera.nl.”

Zie: staging2.dalfsenblijftthuis.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.