DynamicTennis Olst mag naar buiten

OLST – DynamicTennis Olst mag van de gemeente Olst-Wijhe weer dynamic tennis aanbieden bij SC Overwetering. Dit na de recente versoepeling van de coronamaatregelen.

Dynamictennis is een lichte racketsport, die over het algemeen binnen wordt gespeeld, maar buiten kan het ook. Het materiaal, de rackets en de bal zijn dan iets zwaarder. In een normale situatie kan er zowel enkel als dubbel worden gespeeld, maar voorlopig is de buitenbaan (het handbalveld van SC Overwetering, dat ruimte biedt voor vier velden) alleen beschikbaar voor enkelspel. De anderhalve meter afstand kan dan ook heel goed tijdens het spel worden nageleefd.

De speelmogelijkheden zijn op dinsdagochtend van 9.30 tot 11.15 uur en op woensdagmiddag van 13.00 tot 14.30 uur. Voor meer informatie zie staging2.dynamictennisolst.nl of neem contact op met Herman Derickx, mob. 06-12840506, e-mail: j.h.derickx@kpnmail.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.