Drive-in concert van Tricklebolt bij Hedon

ZWOLLE/LEMELE – De Sallandse rockband Tricklebolt heeft recentelijk een drive-in concert gegeven bij Hedon in Zwolle. Voor zover de band het weet, was het het eerste drive-in concert in Nederland. Fans konden in shifts met hun auto of op de motor het ‘loading dock’ van de Zwolse poptempel inrijden (slechts enkelen per keer), waar de band vervolgens een nummer speelde. Hedon legde alles vast en de beelden zijn nu te bekijken op het YouTubekanaal van de band.

“Eind februari speelden we nog live in de grote zaal tijdens de releaseshow van ons nieuwe album ‘Straight In The Blue’”, zo meldt zanger/gitarist Bastian Pen. “Op dat moment dachten we nog dat we een ontzettend drukke zomer tegemoet gingen. Na een aantal weken van nieuwe muziek maken tijdens de lock down begon ons toch het gevoel te bekruipen dat we iets voor onze fans moesten doen. In navolging van de vele initiatieven in het buitenland hadden we uiteindelijk een eureka moment, namelijk een drive-In concert! Na een gesprek met Hedon, waar strikte protocollen werden gehanteerd, kregen we uiteindelijk groen licht om, voor zover we weten, Nederlands eerste Drive-In concert te organiseren waarbij we in kleine groepjes een nummer live konden spelen voor fans!” Leadgitarist Tim Kampman vult aan: ”Stiekem was een drive-in concert toch wel een bucketlist item voor ons. Het zou geweldig als deze vorm van spelen landelijk breder wordt opgepakt.”
Zo gauw het weer mogelijk is zal de band haar clubtour weer hervatten met shows in onder andere Den Bosch, Amsterdam, Hengelo en Rotterdam. Het album Straight In The Blue is te beluisteren via Spotify, Deezer en Itunes en tevens op vinyl en CD te bestellen via staging2.tricklebolt.nl.
Foto: eigen foto Tricklebolt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.