Home / Sallandcentraal / Dimence start met online zelfhulp

Dimence start met online zelfhulp

DEVENTER – Dimence Groep heeft een platform gelanceerd voor online zelfhulp. Op dit platform kunnen gratis modules worden gevolgd die helpen bij een betere mentale gezondheid.

Met dit platform hoopt Dimence Groep zo veel mogelijk mensen te ondersteunen in deze coronaperiode. Het volgen van de modules is gratis en ze zijn beschikbaar voor iedereen. De modules staan in een beveiligende omgeving, Minddistrict genaamd. Modules die beschikbaar zijn, zijn bijvoorbeeld: ‘Dankbaarheid tijdens de coronacrisis’, ‘Eenzaamheid tijdens de coronacrisis’, ‘Gezond eten’, ‘Gezonder leven’, ‘Mindfulness’ en oefeningen om te ontspannen.

Het volgen van de modules is een eigen verantwoordelijkheid. Er kan geen contact worden gelegd met de behandelaren. Voor meer informatie en specifiekere hulpvragen neem contact op met een van de stichtingen van de Dimence Groep: Dimence, Mindfit, Transfore, Jeugd ggz, WijZ, De Kern en Impluz.

Zie verder dimencegroep.e-behandeling.nl.

Lees ook

Vaccinatielocaties geopend voor registraties in gele boekje

REGIO – Meer dan 1.500 mensen hebben vorige week in regio IJsselland alsnog een registratie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.