Dimence start met online zelfhulp

DEVENTER – Dimence Groep heeft een platform gelanceerd voor online zelfhulp. Op dit platform kunnen gratis modules worden gevolgd die helpen bij een betere mentale gezondheid.

Met dit platform hoopt Dimence Groep zo veel mogelijk mensen te ondersteunen in deze coronaperiode. Het volgen van de modules is gratis en ze zijn beschikbaar voor iedereen. De modules staan in een beveiligende omgeving, Minddistrict genaamd. Modules die beschikbaar zijn, zijn bijvoorbeeld: ‘Dankbaarheid tijdens de coronacrisis’, ‘Eenzaamheid tijdens de coronacrisis’, ‘Gezond eten’, ‘Gezonder leven’, ‘Mindfulness’ en oefeningen om te ontspannen.

Het volgen van de modules is een eigen verantwoordelijkheid. Er kan geen contact worden gelegd met de behandelaren. Voor meer informatie en specifiekere hulpvragen neem contact op met een van de stichtingen van de Dimence Groep: Dimence, Mindfit, Transfore, Jeugd ggz, WijZ, De Kern en Impluz.

Zie verder dimencegroep.e-behandeling.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.