Home / Sallandcentraal / Dik honderd teams doen mee aan quiz Spoolder

Dik honderd teams doen mee aan quiz Spoolder

LUTTENBERG – Dik honderd teams hebben afgelopen zaterdagavond meegedaan aan de quiz van Café en Zalen Spoolder in Luttenberg. Presentator Marcel Veldkamp stelde op internet ruim tachtig vragen en aan de teams de taak om die vanuit de huiskamer te beantwoorden en de antwoorden up te loaden.

Team Bouwhuus ging met de eerste prijs aan de haal. De Bakkerties werden tweede; de Boossies derde. De teams hebben hun prijzen inmiddels ontvangen. Alle deelnemende teams hadden vooraf een bier- en snackpakket thuis ontvangen.

Lees ook

Rommelmarktroute Middel op Koningsdag

MIDDEL – Op Koningsdag, dinsdag 27 april, staat er een rommelmarkroute op het programma in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.