‘De wonderbaarlijke wereld van het RIVM en de Rijksoverheid’

(Ingezonden brief)

REGIO – Een lezeres die anoniem wenst te blijven (naam en adresgegevens bekend bij de redactie) ergert zich aan het coronabeleid van het RIVM en de Rijksoverheid. Zij schreef onderstaande brief (geredigeerd door de redactie).

“De missie van het RIVM is o.a. om zich in te zetten voor een gezonde bevolking en een duurzame, veilige en gezonde leefomgeving. Van de woorden: “in te zetten voor gezonde bevolking” gingen mijn nekharen rechtovereind staan, gezien alle uitlatingen en adviezen waarbij het RIVM telkens naast de pot pieste in deze coronaheisa.

Begrijpelijk dat overheid nu roept om binnen te blijven en contact te vermijden ‘om het virus te remmen’. Hopelijk hebben ze na de crisis voortschrijdend inzicht verkregen om de Nederlandse bevolking te motiveren vooral de buitenlucht, wind, zonlicht in te gaan en hygiëne minder strikt te nemen tot op zekere hoogte. Dit versterkt onze weerstand en bevordert de gezondheid. De lichaamsverdediging blijft alert, doordat die voortdurend wordt ‘gepest’ door vieze, vervelende onruststokers. Lichaamsweerstand vergelijk ik met het getrainde Korps Mariniers. Ongetraind is lichaamsafweer een watje dat niks kan.

Een hygiëneprotocol voor mensen werkzaam in zieken- en verpleeghuizen en thuiszorg is nodig. Helaas beschikken ze nog steeds niet over voldoende beschermingsmiddelen en testen. Mijn vriendin voorzag ik van mondkapjes en alcoholverstuiver omdat ‘die-niet-beschikbaar-waren’. Goede mondkapjes voorkomen verspreiding van corona (aerosolen: minuscule druppeltjes in de lucht). Geheimpje: ik hoorde dat overheid dit moet dokken. Vermoed dat minister Martin van Rijn hele grote handen heeft die hij stevig op de knip houdt. De hele wereld heeft mondkapjes behalve Nederland… Ik geloof niet in voorgespiegelde schaarsheid.

Het bevorderen van de volksgezondheid betekent ook dat je informeert over hoe je je afweer/weerstand op peil houdt/brengt. Dit ontbreekt helaas in de informatie van overheid. Goede gezonde voeding met de juiste stoffen die weerstand bevorderen zoals: zink, selenium, Vit K1 en K2, Vit D3, Vit C (ascorbinezuur). Dit kan meehelpen je ‘lichaamseigen korps onverschrokken mariniers’ sterk te maken zodat zoveel mogelijk ziekmakende schorem en oproerkraaiers worden uitgeschakeld voordat de pleuris uitbreekt.

RIVM en ministers spiegelen inenting voor als dé reddingsboei. Met stoom en kokend water wordt hieraan gewerkt. Volgens mij wordt dit een zware bevalling met ernstige complicaties. Het coronavirus is een enkelstrengig RNA-virus. Tot deze criminele virusfamilie behoren o.a. SARS, Knokkelkoorts, Rhinovirus, Hepatitis C, Westnijlvirus en HIV. Hiervoor zijn nog geen inentingen, ondanks allerlei experimenten die tot nog toe niet succesvol bleken. Zorg goed voor u zelf!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.