Corona Cadillac Concerten van Erwin Nyhoff

HEETEN – Erwin Nyhoff gaat speciale Corona Cadillac Concerten geven. Hij is van plan om met zijn Cadillac eropuit te trekken en korte akoestische mini-optredens te verzorgen aan huis. “De jarige of jubilaris zit klaar, ik speel een paar nummers, we gaan op de foto en klaar. Bij voldoende tijd doen we nog even een bakkie.”

“Al lang speel ik met het idee twee van mijn grote passies bij elkaar te brengen”, vervolgt de Heetenaar. “Muziek en mijn oude Cadillac. Hiermee maakten we al een begin toen mijn goede vriend Berrie Jansen tijdens mijn ‘Kings of Rock-’n-roll’ theatertour twee schitterende ‘Classic Cars’ beschikbaar stelde. Dit was ook het laatste zetje wat ik nodig had om zelf een Cadillac te kopen. Ik wilde dit al mijn hele leven, maar wist ook dat het niet verstandig zou zijn. Het heeft me flink wat bloed, zweet en tranen en tijd en geld gekost voordat ik de Cadillac ‘steady’ in de benen had… Het blijft natuurlijk een museumstuk van 62 jaar oud dus kom je wel eens wat tegen.”

Inmiddels is de Cadillac Sedan De Ville ‘hardtop extended deck’ uit 1958 flink gerenoveerd en gerestaureerd en is de motor volledig gereviseerd. “Ik verhuur de Cadillac voor allerlei gelegenheden, waarbij ik zelf achter het stuur zit en soms aansluitend een concert geef. Aangezien in deze coronatijd bijna al het werk en inkomsten zijn weggevallen, heb ik dus besloten iets nieuws aan te bieden. Het is de bedoeling om de Corona Cadillac Concerten zo betaalbaar mogelijk aan te bieden.”

Voor meer informatie mail naar info@erwinnyhoff.nl of stuur een bericht naar 06-29504441. Nyhoff staat in overleg open voor varianten op het concept en is ook nog steeds te boeken voor privé/tuinfeesten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.