CDA en VVD in Olst-Wijhe: ‘Geef horeca meer ruimte voor terrassen’

OLST/WIJHE – Vanaf 1 juni kunnen de terrassen mogelijk weer open. Op 15 maart werden alle horecagelegenheden gesloten om het coronavirus in te dammen. Ondanks de gedeeltelijke opening van de horeca voorzien de CDA- en VVD-fractie in Olst-Wijhe problemen. “Door de anderhalve meter is er straks weinig ruimte voor terrassen”, aldus CDA’er Jolande Olthof

Daarom willen CDA en VVD meer ruimte voor horecaondernemers. Zo wordt er gedacht aan het opofferen van parkeerplaatsen voor terrasplekken. “Dan kunnen zoveel mogelijk mensen veilig genieten en de ondernemers omzet goedmaken. Dat is het leven in het nieuwe normaal”, zegt VVD-fractievoorzitter Stefan Groote Schaarsberg. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.