Brand in autobedrijf in Wijhe

WIJHE – De brandweer werd zaterdagmiddag opgeroepen om een brand te blussen in een autobedrijf aan de Industrieweg in Wijhe. De isolatie van het pand vatte vlam.

Foto: Arnold Roolvink

Geluk bij een ongeluk: de brandweerkazerne zit tegenover het autobedrijf. Brandweerlieden zagen dat er rook uit het dak van het autobedrijf kwam. Door het snelle optreden hebben ze voorkomen dat de brand zich verder verspreidde.

Meer foto's

1 REACTIE

  1. Goedemiddag, vreemd dat in het Weekblad voor Salland van deze week wel aandacht is voor het 60-jarig priesterjubileum van pastor Balster maar niet voor de wijding van onze diaken Gauthier de Bekker (parochie H. Kruis en parochie H. Lebuinus) op 25 juli in Utrecht en zijn eerste H. Mis zondag 26 juli in de Kruisverheffing in Raalte. Een jonge priester in onze parochies is toch wel een bijzondere en belangrijke gebeurtenis. Ik hoor graag van u waarom dat voor u niet genoeg nieuwswaarde had.
    Groet, Els Ruiter

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.