Bibliotheek Salland gaat weer open

RAALTE – In de week van maandag 18 mei worden de vestigingen van de Bibliotheek Salland weer beperkt geopend. Bezoekers kunnen er terecht om boeken te lenen en terug te brengen. De andere activiteiten en voorzieningen volgen op een later moment. Het gaat om de bibliotheken in Raalte, Heino, Olst en Ommen; de bibliotheek in Wijhe blijft nog even gesloten.

De maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus zijn iets versoepeld. Daardoor kunnen de bibliotheken weer starten met een deel van de dienstverlening. Directeur-bestuurder Frederique Westera: ‘Daar zijn we natuurlijk heel blij mee! Achter de schermen zijn we deze week hard aan het werk om de bibliotheken zo in te richten dat we iedereen op een veilige manier weer welkom kunnen heten.’
De bibliotheek in Raalte is vanaf volgende week weer elke dinsdag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag geopend 13.00 tot 17.00 uur en op woensdagavond van 17.00 tot 19.00 uur; de bibliotheek in Heino elke maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur en op maandagavond van 17.00 tot 19.00 uur en de bibliotheek in Olst elke maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag van 14. 00 tot 17.00 uur en maandagavond van 17.00 tot 19.00 uur
Bezoekers wordt gevraagd om hun bezoek aan bibliotheek kort te houden, en natuurlijk om de anderhalvemeterregel te volgen. De leestafel en de werkplekken gaan later pas weer open. De afhaalservice stopt. Wel is er nog steeds een groot (online) aanbod aan e-books, luisterboeken en digitale informatiebronnen beschikbaar. De nieuwe ThuisBieb-app biedt honderd e-books gratis te lezen aan, ook voor wie geen lid van een bibliotheek is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.