Home / Sallandcentraal / Beelden kransleggingen en toespraak Ton Strien te zien op internet
.

Beelden kransleggingen en toespraak Ton Strien te zien op internet

OLST/WIJHE – Maandag 4 mei zijn er kransen gelegd bij de oorlogsmonumenten in Olst en Wijhe. Burgemeester Ton Strien legde samen met B. Marskamp – van Aperlo (namens het Verenigd Comité Wijhe) kransen in Wijhe; wethouder en locoburgemeester Marcel Blind en de heer Vonk deden dat in Olst. Van de kransleggingen en de toespraak van Strien zijn opnames gemaakt. Deze zijn op 4 mei om 21.00 uur uitgezonden via diverse kanalen. De beelden zijn nog te zien op de Facebook pagina’s en de websites van het Verenigd Comité Wijhe, de gemeente Olst-Wijhe en 75 jaar Vrijheid Olst-Wijhe (ook YouTube). Foto’s: Jan Amse

Lees ook

Ingezonden: ‘Ik wens ook degenen die mij gekwetst hebben liefde toe’

Het Centrum voor Levensvragen Salland gaat in gesprek met mensen die worstelen met levensvragen, die …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.