Beelden kransleggingen en toespraak Ton Strien te zien op internet

.

OLST/WIJHE – Maandag 4 mei zijn er kransen gelegd bij de oorlogsmonumenten in Olst en Wijhe. Burgemeester Ton Strien legde samen met B. Marskamp – van Aperlo (namens het Verenigd Comité Wijhe) kransen in Wijhe; wethouder en locoburgemeester Marcel Blind en de heer Vonk deden dat in Olst. Van de kransleggingen en de toespraak van Strien zijn opnames gemaakt. Deze zijn op 4 mei om 21.00 uur uitgezonden via diverse kanalen. De beelden zijn nog te zien op de Facebook pagina’s en de websites van het Verenigd Comité Wijhe, de gemeente Olst-Wijhe en 75 jaar Vrijheid Olst-Wijhe (ook YouTube). Foto’s: Jan Amse

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.