Home / Nieuws / Axetreme-team houdt zaagwedstrijd bij deelnemers thuis

Axetreme-team houdt zaagwedstrijd bij deelnemers thuis

REGIO – Net als alle andere sporten, wil de zaagsport haar wedstrijden graag weer oppakken. Het Axetreme-team, een groep enthousiaste mensen die zich bezighoudt met zaagsport, heeft als eerste stap een wedstrijd weten samen te stellen op vrijdag 22 en zaterdag 23 mei. De deelnemers werken hun wedstrijdonderdelen allemaal thuis af.

Met een wedstrijdwagen trekt de crew met een minimaal aantal mensen door Oost-Nederland. Zo zijn er tijdens de wedstrijd steeds maar twee begeleiders en één deelnemer aanwezig, om hiermee aan de huidige veiligheidseisen te kunnen voldoen. Wedstrijdlocaties zijn onder andere in Zwolle, Heino, De Wijk, Hattem en Bergentheim.

De normale wedstrijdonderdelen zijn samengevoegd in een ‘Axetreme-atlon’ (genaamd: Axetreme Loggers Competition – The LOG down Edition) een thuiscompetitie bestaande uit drie onderdelen, het kettingwisselen, combi en snoeien.

Deze wedstrijden zijn te volgen via (live) video’s en foto-updates op Facebook, Instagram en de website. Nadat alle deelnemers zijn bezocht volgt de prijsuitreiking, op basis van de snelste tijd, ook via een livestream.

Lees ook

Toch nog programma rondom Koningsdag in Wijhe

WIJHE – Het Verenigd Comité Wijhe heeft ondanks alle coronabeperkingen toch een programma rond Koningsdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.