Auto Aaltink Nijverdalse Cityrun wacht nieuwe maatregelen niet af: 2020-editie afgelast

NIJVERDAL – De Auto Aaltink Nijverdalse CityRun beleeft in 2020 geen vierde editie. Het gezellige hardloopevenement stond gepland voor zondag 27 september.  Hoewel het landelijke verbod op evenementen met een vergunning- en meldplicht geldt tot 1 september, heeft de organisatie in Nijverdal besloten dat de Cityrun definitief geen doorgang vindt.

 “Volksgezondheid en veiligheid gaat boven vertier”, laat de organisatie weten. “Het is spijtig, maar ondenkbaar dat in deze crisistijd een grootschalig evenement plaatsvindt. Het maatschappelijk belang staat voorop. We nemen dan ook onze verantwoordelijkheid. Bijkomend is het na 1 september niet meer haalbaar om het feest te organiseren zoals we dat graag willen: een grootschalig, sportief evenement voor lokale en regionale helden. Een hardloopfeest voor iedereen, zowel deelnemer en publiek.”

Volgend jaar september zal Nijverdalse CityRun in elk geval wel doorgaan als de omstandigheden het toelaten. Houd daarom de website: staging2.cityrunnijverdal.nl in de gaten voor het laatste nieuws.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.