30 minuten met Ton en Mirjam Groot Beumer

RAALTE – Het Hoftheater streamt op woensdag 20 mei een half uur durend interview met Ton en Mirjam Groot Beumer. Dit in het kader van de serie ’30 minuten met…’ Ton is voorzitter van Ribs & Blues en dochter Mirjam is betrokken bij de organisatie van diverse festivals in Raalte én daarbuiten. Via een livestream komen volgers alles te weten over vader en dochter en hun liefde voor festivals. Wat komt er allemaal kijken bij de organisatie (en annuleren) van zo’n evenement; wat voor soort mensen organiseren festivals; presentator Willem Verdaasdonk vraagt de twee het hemd van het lijf. Kijkers hebben bovendien de mogelijkheid om zelf vragen te stellen. ’30 minuten met’ is de speciale online (en corona)versie van de eerder dit seizoen geïntroduceerde serie ’60 minuten met…’ Daarbij kwamen bijzondere Sallanders, zoals eerder burgemeester Martijn Dadema en muzikant/kunstenaar Erik Neimeijer, aan het woord. Aanvang is om 20.30 uur. De stream is te zien via staging2.facebook.com/HOFinSalland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.