30 minuten met Mark te Boekhorst

RAALTE – Het Hoftheater streamt op woensdag 13 mei een half uur durend interview met Mark te Boekhorst uit Lettele. Dit in het kader van de serie ’30 minuten met…’ Via een livestream komen de kijkers van alles te weten over een van de gezichten van cabaretgezelschap 3Koteboebo. Willem Verdaasdonk (Taaluilen) stelt Mark vragen over zijn jeugd in Lettele als boerenzoon; over zijn tijd op de landbouwschool in Heeten en over zijn beroep als wormenkweker. En uiteraard gaat het ook over cabaret: van Zwiekoteboebo naar 3Koteboebo. Daarnaast kunnen de kijkers ook zelf vragen stellen. ’30 minuten met’ is de speciale online (en corona)versie van de eerder dit seizoen geïntroduceerde serie ’60 minuten met…’ Daarbij kwamen bijzondere Sallanders, zoals eerder burgemeester Martijn Dadema en muzikant/kunstenaar Erik Neimeijer, aan het woord. Aanvang is om 20.30 uur. De stream is bekijken via staging2.facebook.com/HOFinSalland. Op woensdag 20 mei volgt een nieuwe aflevering van ’30 minuten met…’, dan met Ton Groot Beumer (voorzitter Ribs & Blues) en zijn dochter Mirjam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.