30 minuten met: livestream met Raalter musicus Hans Groen

RAALTE – Op woensdag 3 juni vindt om 20.30 uur ’30 minuten met Hans Groen’ plaats, via de Facebookpagina van het HOFtheater. Hans Groen is musicus, componist en muziekdocent in hart en nieren. Via een livestream komen volgers alles te weten over deze Raaltenaar en zijn liefde voor muziek. Kijkers hebben bovendien de mogelijkheid om zelf vragen te stellen.

Dit theaterseizoen organiseerde het HOFtheater voor het eerst ’60 minuten met…’. Hierin zet het HOFtheater bijzondere Sallanders in de schijnwerpers. In precies 60 minuten werd hen het hemd van het lijf gevraagd over werk en passie. O.a. burgemeester Martijn Dadema en muzikant/kunstenaar Erik Neijmeijer waren te gast. Gastheer Willem Verdaasdonk, tevens eigenaar van het bedrijf Taaluilen, ging in gesprek met deze inspirerende Sallanders.

In deze bijzondere coronatijd komt het HOFtheater met een online versie: ‘𝟯𝟬 𝗺𝗶𝗻𝘂𝘁𝗲𝗻 𝗺𝗲𝘁…’ Via een livestream vanaf de Facebookpagina van het HOFtheater kunnen volgers thuis op de bank het interview volgen en ook zelf vragen stellen.

Hoe is het om op te groeien in Raalte? Waarom heeft Hans gekozen voor een studie aan het conservatorium? Met wat voor een projecten houdt Hans zich allemaal bezig? En wat zijn zijn ambities voor de toekomst? Zomaar een greep uit de vragen die Willem Verdaasdonk tijdens ‘30 minuten met’ op Hans afvuurt…

De livestream is woensdag 3 juni om 20.30 uur te bekijken via Facebook.