Home / Algemeen / Zonneschijntocht uitgesteld

Zonneschijntocht uitgesteld

RAALTE – De jaarlijkse Zonneschijntocht in oktober van dit jaar wordt in verband met de coronacrisis uitgesteld naar 2021. Op de eerste zaterdag van oktober zou de 64-ste editie worden verreden van deze jaarlijkse rit voor zieken, ouderen en bewoners van verpleeg- en verzorgingshuizen in de gemeente Raalte. Door de huidige situatie komen de vele noodzakelijke voorbereidingen in gevaar. “Het allerbelangrijkste is dat wij samen met de verpleeghuizen, de deelnemende ouderen, zieken en invaliden, de verpleging, chauffeurs, sponsoren en alle vrijwilligers van onze jaarlijkse Zonneschijntocht alle mogelijke risico s wensen te voorkomen”, zo laat de organisatie weten.

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.