WijZ Welzijn: ‘In deze tijd hebben we elkaar nodig’

RAALTE – Door het coronavirus zijn veel bedrijven en instellingen gesloten. Welzijnsorganisatie WijZ Welzijn Raalte benadrukt dat ze nog steeds bereikbaar zijn. “Juist nu is het extra belangrijk om contact te hebben en er nog meer voor elkaar te zijn. We hebben elkaar nodig.” De activiteiten van Wijz Welzijn zijn voorlopig wel uitgesteld. Ook zijn de gebouwen gesloten.

Het vrijwilligerspunt Raalte coördineert hulpvraag- en aanbod van de inwoners in de gemeente Raalte. Op de website staging2.vrijwilligerspuntraalte.nl kunt u zich aanmelden. Heeft u vragen? Dan kunt u terecht bij contactpersoon Femmy Moes (06-82547456, vrijwilligerspuntraalte@wijz.nu).

Wijz Welzijn vindt het belangrijk om bereikbaar te zijn als mensen niet lekker in hun vel zitten. Daarom is er een hulplijn beschikbaar. Deze is te bereiken via 038-4569700. Niemand weet hoe lang de coronacrisis nog voort zal duren. Daarom probeert Wijz Welzijn iedereen zoveel mogelijk op de hoogte te houden via staging2.wijz.nu/corona.

Contactpersonen
Jongerenwerk
Ilse Waanders  i.waanders@wijz.nu , Bruno Tavares 06 1250 7703

Vrijwilligerspunt
Femmy Moes  vrijwilligerspuntraalte@wijz.nu , 06 8254 7456

Opbouwwerk
Broekland, Heeten, Mariënheem, Lierderholthuis, Luttenberg en Laag Zuthem  Saskia Pijnappel  s.pijnappel@wijz.nu  06 1367 8478 

Raalte, Nieuw Heeten en Heino
Anne Eilander a.eilander@wijz.nu, 06 1388 2293

 

 

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.