Home / Algemeen / Werkzaamheden aan voetpad Stationsweg en Joke Smitlaan gestart

Werkzaamheden aan voetpad Stationsweg en Joke Smitlaan gestart

WIJHE – De werkzaamheden om het huidige voetpad tussen de Stationsweg en de Joke Smitlaan in Olst te verbreden naar een voet-fietspad zijn afgelopen dinsdag gestart. Naar verwachting zijn de werkzaamheden eind mei afgerond. Het voetpad tussen de Stationsweg en de Joke Smitlaan wordt ingericht als voet- én fietspad. Hiervoor wordt naast het huidige voetpad een fietsstrook aangelegd. Fietsers en voetgangers kunnen elkaar daardoor beter passeren. Aan de zijde van de Joke Smitlaan blijven de bestaande hagen zorgen voor een natuurlijke versmalling. Vanuit verkeersveiligheid is het namelijk niet wenselijk dat fietsers in volle vaart de Joke Smitlaan op fietsen.

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.