Werkzaamheden aan voetpad Stationsweg en Joke Smitlaan gestart

WIJHE – De werkzaamheden om het huidige voetpad tussen de Stationsweg en de Joke Smitlaan in Olst te verbreden naar een voet-fietspad zijn afgelopen dinsdag gestart. Naar verwachting zijn de werkzaamheden eind mei afgerond. Het voetpad tussen de Stationsweg en de Joke Smitlaan wordt ingericht als voet- én fietspad. Hiervoor wordt naast het huidige voetpad een fietsstrook aangelegd. Fietsers en voetgangers kunnen elkaar daardoor beter passeren. Aan de zijde van de Joke Smitlaan blijven de bestaande hagen zorgen voor een natuurlijke versmalling. Vanuit verkeersveiligheid is het namelijk niet wenselijk dat fietsers in volle vaart de Joke Smitlaan op fietsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.