Voorbereidingen vijftiende editie Broekelo gestart

BROEKLAND – Coronavirus of niet, de organisatie van de vijftiende editie van boscross Broekelo in Broekland, die moet plaatsvinden op zaterdag 10 en zondag 11 oktober, is van start gegaan. De parcoursbouwers zijn begonnen met het vernieuwen van een aantal hindernissen op het traject. Op gepaste afstand van elkaar hebben ze de eerste hand gelegd aan het vernieuwen van de ‘brug’, een van de meest spectaculaire hindernissen van het parcours. Daarna zullen nog enkele hindernissen worden vernieuwd of opgeknapt.

De organisatie is hoopvol dat het evenement door kan gaan. “Ruiters en amazones mogen op dit moment nog lekker trainen met hun paarden en pony’s, dus ze kunnen, zoals het nu lijkt, goed getraind aan de start van de vijftiende editie van Broekelo verschijnen. Op 1 juli start de inschrijving voor Broekelo 2020. We hopen natuurlijk op een groot aantal deelnemers, want naast de verschillende nieuwe hindernissen zal het op verschillende manieren een speciale editie worden.”

Zie verder staging2.broekelo.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.