Touwtje trekken bij sleuteloverdracht in Wijhe

RAALTE – Elf huurders hebben vorige week donderdag van SallandWonen de sleutel ontvangen voor hun nieuwe woning in Noorder Koeslag in Wijhe. Dat gebeurde in verband met het coronavirus wel op een andere manier dan normaal.

De sleuteloverdracht werd vorm gegeven via een stoepkrijten hart middenop de straat. Hierin lagen kleine hartjes met een setje sleutels klaar voor de huurder. De nieuwe bewoners konden afzonderlijk hun setje sleutels ‘binnenhalen’ door te trekken aan het touw. “Het is wel een rare tijd om te verhuizen. Ik moet nog even zien hoe ik dat allemaal ga regelen, maar het zal vast wel los lopen”, zegt een van de huurders.

Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis uit Rijssen heeft in het plan Noorder Koeslag meerdere woningen gebouwd, waarvan SallandWonen er elf heeft gekocht voor de verhuur. Deze flexibele woningen zijn geschikt voor één- en tweepersoonshuishoudens, voor jong en oud mét of zonder zorgvraag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.