Home / Algemeen / Toch nog een matje tijdens Koningsdag

Toch nog een matje tijdens Koningsdag

OLST – Nora Visschers uit Olst legt op Koningsdag, maandag 27 april, een matje neer voor het huis van haar ouders aan de Wethouder Kuiperstraat 1 in Olst. Daar wil ze van 9.00 tot (ongeveer) 18.00 uur speelgoed en Donald Ducks verkopen. Samen met haar moeder gaat ze ook koekjes bakken en aanbieden.

Nora vindt het jammer dat de jaarlijkse Koningsmarkt niet door kan gaan. “Ik hoop dat we zo mensen nog een beetje blij kunnen maken. Want saai is het anders wel. We hebben veel plek voor ons huis, dus iedereen kan met afstand komen kijken bij de kleedjesverkoop.”

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.