Soroptimisten in actie voor de zorg

RAALTE – Leden van Soroptimistclub SallAnders boden afgelopen zaterdag 18 april gebak aan voor de ouderen en het personeel in verzorgingshuizen in de gemeente. Daarom willen de leden van de Soroptimistclub SallAnders iets doen voor ouderen én verzorgenden in onze gemeente. Om te laten weten dat we intens meeleven en hen een hart onder de riem te steken. Onze medemensen zijn in een situatie terecht gekomen die niemand heeft voorzien of wenst.

Op zaterdag 18 april werden door de dames, de zelfgebakken lekkernijen bezorgd bij een aantal zorginstellingen. De bewoners van de verzorgingstehuizen Swaenewoerd, Schuilenburg en Angeli Custodus Custodes namen de lekkernijen met veel dank in ontvangst. Ze waarderen enorm dat er zó met hen wordt meegeleefd en vonden het ontzettend attent dat dit georganiseerd wordt voor de bewoners en het personeel.

In totaal werden er bijna 300 plakken of stukjes taart, cakes, brownies en muffins in ontvangst genomen, zodat de bewoners en personeel in het weekend van 18 en 19 april hiervan heerlijk konden genieten bij een kopje koffie of thee. In het weekend van 25 en 26 april komt er nog een vervolg op deze actie bij het Wooldhuis in Heino en De Hartkamp in Raalte.

 

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.