Serenade met draaiorgel voor bewoners Swaenewoerd

RAALTE – De bewoners van Swaenewoerd in Raalte werden afgelopen zaterdagmiddag getrakteerd op een serenade met een draaiorgel. Het was een initiatief van de Raalter kermisexploitanten Gerrit, Herman en Freek Terpstra om de bewoners een hart onder de riem te steken. “Het werd erg gewaardeerd”, vertelt Ineke Elsman, coördinerend welzijnsmedewerker bij Swaenewoerd.

“Sommige bewoners wilden maar wat graag naar buiten om even te dansen, maar dat mocht dus niet. Het was komisch, we moesten ze bijna tegenhouden.” Dinsdagmiddag kregen de bewoners een zee van bloemen aangeboden door de Lionsclub Raalte en Korbeld Bloemen. Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.