Home / Nieuws / Serenade met draaiorgel voor bewoners Swaenewoerd

Serenade met draaiorgel voor bewoners Swaenewoerd

RAALTE – De bewoners van Swaenewoerd in Raalte werden afgelopen zaterdagmiddag getrakteerd op een serenade met een draaiorgel. Het was een initiatief van de Raalter kermisexploitanten Gerrit, Herman en Freek Terpstra om de bewoners een hart onder de riem te steken. “Het werd erg gewaardeerd”, vertelt Ineke Elsman, coördinerend welzijnsmedewerker bij Swaenewoerd.

“Sommige bewoners wilden maar wat graag naar buiten om even te dansen, maar dat mocht dus niet. Het was komisch, we moesten ze bijna tegenhouden.” Dinsdagmiddag kregen de bewoners een zee van bloemen aangeboden door de Lionsclub Raalte en Korbeld Bloemen. Foto: Annet van Raalten

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.