Roy Tielbeek mede-eigenaar van Autobedrijf Gerard Vulink

RAALTE – Roy Tielbeek wordt mede-eigenaar van Autobedrijf Gerard Vulink. Samen gaan Roy en Gerard het garagebedrijf aan de Klipperweg in Raalte verder uitbouwen.

Een jonge eigenaar, vers bloed in de organisatie. Maar om nou te zeggen dat Roy een nieuw gezicht is, gaat wat ver. De 36-jarige Raaltenaar werkt vanaf zijn vijftiende bij Vulink. Roy en Gerard kennen elkaar door en door. “Het voelt goed om iemand in te laten stappen, die weet waar we samen voor staan”, vertelt Gerard.

Roy kan de vragen van zijn omgeving inmiddels wel dromen. “Werk je daar nou nog steeds? Wil je dan echt op je 55e al veertig dienstjaren gemaakt hebben?” Roy kan erom lachen. “Ik voelde me vanaf dag één thuis bij dit bedrijf. Het laagdrempelige past bij me en ik vind dat we een prachtig scala aan merken kunnen bieden.” Gerard lacht en zegt: “Roy riep als 15-jarig broekie op zijn eerste werkdag dat hij de boel hier ooit over wou nemen. Toen lachten we er om. Het is hem nog gelukt ook.” En heel eerlijk: Roy hoopte stiekem al wat langer dat hij ooit in mocht stappen. “Geduldig mijn kans afwachten, zei ik altijd tegen mezelf. En die kans kwam vorig jaar voorbij. Die heb ik met beide handen aangegrepen.”

Voor Gerard is het toch wel apart, afstand doen van iets dat je vanaf de grond hebt opgebouwd. Begonnen vanuit huis, toen nog op de Melisse. Via de Wilhelminastraat naar de Klipperweg. Groter, meer auto’s, personeel, grotere zorgen en meer beleving. “Al die jaren hebben we wat prachtigs opgebouwd. Ik ben erg blij dat Roy dit voort gaat zetten.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.