Raalter zorginstellingen verrast met een bloemetje

RAALTE – Bewoners van zorginstellingen Schuilenberg, Swaenewoerd en De Hartkamp zijn in het zonnetje gezet. Lionsclub Raalte heeft samen met Korbeld Bloemen zo’n 140 boeketten afgeleverd aan de bewoners. Vooral om ze in deze moeilijke tijd een hart onder de riem te steken. ‘Met deze bloemen laten we weten dat we aan jullie denken’, staat er op de kaartjes.

Het is de derde corona-actie van de Lionsclub uit Raalte. Eerder ontving Swaenewoerd al dozen met vers fruit en werden er vijftig chocoladepaashazen afgeleverd bij Zelfregie- en herstelcentrum Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.