Home / Sallandcentraal / Raadsbijeenkomst over Energievisie Olst-Wijhe gecanceld

Raadsbijeenkomst over Energievisie Olst-Wijhe gecanceld

WIJHE – De derde beeldvormende raadsbijeenkomst over de Energievisie van de gemeente Olst-Wijhe die gepland stond op 6 april gaat niet door. In verband met coronamaatregelen vindt de agendacommissie van de gemeenteraad van Olst-Wijhe het niet haalbaar om de bijeenkomst door te laten gaan. Op een later moment vindt deze bijeenkomst alsnog plaats. Wanneer dit zal zijn, is op dit moment nog niet te zeggen. Enerzijds is dit afhankelijk van hoe de coronacrisis zich ontwikkelt. Anderzijds van de technische mogelijkheden om volledig digitaal te kunnen vergaderen. De gemeenteraadsleden vinden het belangrijk dat zij op een goede manier op afstand met elkaar kunnen vergaderen én dat inwoners de vergadering online kunnen volgen. Op dit moment werken diverse partijen hard aan technische oplossingen. De eerstvolgende raadsvergadering staat gepland op 20 april. Op www.olst-wijhe.nl leest u op een later moment of en zo ja, hoe deze vergadering wordt ingevuld.

Lees ook

‘Dat het meteen al zo druk zou zijn, hadden wij ook niet verwacht’

Zussen Erna en Emily Poppe aan de Plas in Raalte van start met smaaksalon Peper …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.