PCA verlengt sponsorcontract Kwiek met drie jaar

RAALTE – Het sponsorcontract tussen het PCA en Handbalvereniging Kwiek uit Raalte is afgelopen week opengebroken en verlengd. PCA blijft de komende drie jaar als hoofdsponsor verbonden aan de club. Op donderdag 23 april ondertekenden PCA-directeur Maurice Tijs en Kwiek-voorzitter Michel Rabelink het contract.

PCA is sinds 2018 hoofdsponsor van de handbalvereniging. Het destijds gestelde gezamenlijke doel was maximale progressie boeken en snel terug naar de eredivisie. Dat doel is met de promotie van PCA Kwiek behaald. Naast het behaalde resultaat waren afgelopen twee jaar hoofdsponsorschap voor PCA waardevol. “De eerste twee jaren als hoofdsponsor waren turbulent en ook zeker waardevol en leerzaam. Naast de positieve bijdrage aan de lokale naamsbekendheid, is het geweldig om een rol te kunnen spelen in de talentontwikkeling en het plezier van zoveel leden”, aldus Maurice Tijs.

Houvast en vertrouwen
Michel Rabelink is erg blij met deze verlenging. “Als sportvereniging beleven we momenteel onzekere tijden, zeker waar het gaat om financiën. Wat wel zeker is, is dat we komend seizoen meespelen in de eredivisie. Daar zijn we enorm trots op. Maar we weten ook dat zo’n stap automatisch een ander kostenplaatje met zich meebrengt. Juist daarom is het bijzonder waardevol dat we de komende jaren kunnen rekenen op structurele support van onze hoofdsponsor. Dat geeft ons houvast en vertrouwen. PCA sponsort de gehele vereniging en daar hebben we allen enorm veel baat bij!”

Waardevol
Rabelink en zijn bestuur realiseren zich terdege hoe bijzonder deze sponsordeal op dit moment is. “We weten dat er ook sponsoren zijn die heel hard worden getroffen door de Corona-crisis. Een
periode als deze maakt maar weer eens duidelijk hoe waardevol de steun van ondernemers is voor het verenigingsleven.” Maurice Tijs vult aan: “Het Corona-virus heeft een enorme impact op de
samenleving, dus ook op Kwiek. We willen een signaal afgeven dat we juist nu achter de vereniging blijven staan. Samen zijn we sterker, slimmer, beter en sneller!”

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.