Home / Sallandcentraal / Paasactie van Ondernemend Luttenberg

Paasactie van Ondernemend Luttenberg

LUTTENBERG – Ondernemend Luttenberg organiseert onder het motto ‘Denk aan je naaste en koop lokaal’ de zogenaamde Paas Quarantaine Pakketten Drive-in. De gezamenlijke ondernemers bieden een viertal paaspakketten aan: eentje voor de mannen; eentje voor de vrouwen, een borrelpakket en een dinerpakket.

De prijzen variëren in prijs van 35 tot 60 euro per pakket. Het cadeaupakket voor de vrouwen is een tikkeltje duurder dan dat voor de mannen. Zie verder de advertentie in het Weekblad voor Salland van deze week. Bestellen is mogelijk tot en met donderdag 9 april. Afhalen kan op vrijdag 10 april tussen 18.00 en 20.00 uur bij Elckerlyc. En dan bij voorkeur met de auto, vandaar ook het ‘drive-in’ in de naam. Een team van ondernemers staat met een mobiel pinapparaat klaar om de auto’s te ontvangen. Bedrag pinnen, achterklep open, pakket(ten) erin en doorrijden maar. Na elke transactie wordt het pinapparaat gereinigd.

De actie is door Ondernemend Luttenberg in twee dagen tijd op poten gezet. Het bestuur van Ondernemend Luttenberg wil hiermee de bedrijven die door sluiting omzet mis lopen een hart onder de riem te steken. “Daarnaast is het een mooie manier om aan onze naasten te denken die bij wie we met Pasen niet op bezoek kunnen.”

Lees ook

‘Dat het meteen al zo druk zou zijn, hadden wij ook niet verwacht’

Zussen Erna en Emily Poppe aan de Plas in Raalte van start met smaaksalon Peper …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.