Oproep om gesneuvelde Canadezen toch te eren

HEINO – De officiële onthulling van het herdenkingsmonument voor de vier Canadezen die vielen op de bevrijdingsdag van Heino op 12 april 1945 is helaas door de coronacrisis tot nader order uitgesteld. Het monument is inmiddels wel geplaatst. Initiatiefnemer Flip Jonkman stelt voor de gevallenen toch te eren. Daarom roept hij iedereen die op eerste paasdag (of een andere dag) een frisse neus wil halen op om iets fleurigs neer te leggen of te planten rondom de gedenksteen.

Tip: de klaproos is het symbool voor de legers van het Britse Gemenebest. U vindt het monument komend vanuit Heino-dorp richting Zwolle/ N35. Na de rotonde bij het bedrijventerrein eerste weg links, richting Laag Zuthem. Na circa 500 m rechts in de berm.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.