Online Koningsquiz in Lemelerveld

LEMELERVELD – Een échte viering van Koningsdag zit er niet in, maar Stichting Koningsdag Lemelerveld heeft voor zondagavond 26 april toch een activiteit op touw gezet: de Lemelerveldse online Koningsquiz. Een quiz voor het hele gezin met algemene vragen, muziekvragen maar ook vragen over Lemelerveld.

De helft van de opbrengst is bestemd voor ouderen in Lemelerveld die nog zelfstandig wonen. De stichting wil hen een ‘hart onder de riem’-pakketje aanbieden. Meer info en opgave op de website. Het is ook mogelijk om via die site wat lekkers te bestellen bij enkele plaatselijke ondernemers: oranje tompoucen van Bakkerij van der Most, borrelhapjes van Slagerij Manenschijn of een bittergarnituur van Zwakenberg eten&drinken. Die laatste wordt tijdens de quiz gratis aan huis bezorgd.

Donaties voor het pakketje voor de ouderen zijn welkom op: NL91 RABO 0159 8463 66 ten name van Stichting Koningsdag Lemelerveld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.