Onderzoek GGD IJsselland naar gevolgen coronavirus

ZWOLLE – GGD IJsselland is gestart met een onderzoek naar de impact van het coronavirus op het dagelijkse leven van de inwoners van haar werkgebied. Daaronder vallen onder andere de gemeenten Raalte, Olst-Wijhe, Dalfsen, Ommen en Zwolle. Het onderzoek is te vinden is te vinden op staging2.ggdijsselland.nl.

Rilana Wessel, epidemioloog bij GGD IJsselland: “Hoe meer mensen meedoen met het onderzoek, hoe beter het inzicht geeft. Daarom vragen we iedereen die wil om de vragenlijst in te vullen.”
In het onderzoek worden verschillende vragen gesteld. Rilana: “Vragen die we bijvoorbeeld stellen zijn: Welke gevolgen heeft dit op de gezondheid van inwoners of op de financiële situatie van mensen? Zijn er meer of minder sociale contacten? Daarnaast zijn we ook benieuwd naar hoe mensen informatie over het coronavirus zoeken. Is er voldoende informatie beschikbaar en is dit makkelijk te vinden? Wat vinden inwoners van de maatregelen die nu in Nederland gelden en wat doen mensen zelf om verspreiding van het virus tegen te gaan?”

De komende periode zet GGD IJsselland meerdere vragenlijsten over corona uit. De antwoorden op de vragen worden anoniem verwerkt en zijn nooit te herleiden tot individuele personen

1 REACTIE

  1. Wat een geldverspilling, dit onderzoek. Alle antwoorden op de gestelde vragen staan elke dag in alle kranten en zijn de hele dag op TV.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.