Home / tweetpost / Muziekvereniging Polyhymnia moet jubileumweekend verplaatsen

Muziekvereniging Polyhymnia moet jubileumweekend verplaatsen

LEMELERVELD – De agenda van muziekvereniging Polyhymnia uit Lemelerveld staat door de coronamaatregelen flink op z’n kop. De jaaruitvoering, die gepland stond op 4 april, kon niet doorgaan. Maar nu is ook besloten om het jubileumweekend te verplaatsen.

Normaal gesproken zou er een grote tent op het Kroonplein geplaatst worden en stonden er allerlei leuke activiteiten gepland. De vereniging heeft besloten om het 60-jarig bestaan pas volgend voorjaar te vieren. “Hopelijk kunnen we weer snel muziek maken en met z’n allen er heerlijk van genieten”, laat de Lemelerveldse muziekvereniging Polyhymnia weten.

Lees ook

‘Een echt dorpshart waar iedereen zich thuis voelt’

Jelle Vloedgraven vanaf 1 april uitbater van Het Wapen van Wesepe; ‘Ik ben niet vies …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.