Motion Milon is klaar voor herstart

Fitness-studio in Raalte moet 1-jarig bestaan noodgedwongen met gesloten deuren vieren

RAALTE – Het is inmiddels een jaar geleden dat fitness-studio Motion Milon haar deuren opende in het centrum van Raalte. In verband met de coronamaatregelen is de studio nu echter gesloten. Eigenaresse Marielle Nahuis en haar team staan klaar voor een herstart.

Marielle kijkt tevreden terug op haar start. “De Milon Cirkel als fitnessconcept bleek een schot in de roos en helemaal van deze tijd. Het is erg makkelijk, want met volautomatische fitnesstoestellen train je in slechts 35 minuten je hele lichaam, middels spier- en cardiotraining.” Daarnaast mag Motion Milon zich inmiddels ook nog eens ‘Milon Premium Club’ noemen. Dat betekent dat Marielle en haar team voldoen aan diverse kwaliteitseisen op het gebied van begeleiding, klantvriendelijkheid, hygiëne en veiligheid. Bovendien hebben leden het recht op drie maand tevredenheidsgarantie.

In verband met de coronamaatregelen is de studio nu gesloten. “Geheel terecht natuurlijk, want ieders gezondheid staat voorop, maar met tranen in mijn ogen heb ik een mededeling op de deuren geplakt en een bericht op onze Facebookpagina en website geplaatst”, vertelt Marielle. “Voor ons zou april dé jubileummaand zijn. En dit wilden wij graag vieren met een open dag op 26 april. We gaan zeker proberen het jubileum later dit jaar alsnog te vieren.”

Direct in actie

Toch hebben Marielle en haar team zeker niet stilgezeten. “Na de sluiting zijn we direct in actie gekomen om onze leden alternatieven te bieden. Zo hebben wij oefeningen met thuisworkouts -kracht en conditie- gefilmd en deze op onze website geplaatst. Ook bieden we trainingsplannen op maat en gratis menu’s van onze voedingsprogramma’s aan. Wij doen ons best in verbinding te blijven met onze leden en houden hen zo goed mogelijk op de hoogte. De hartverwarmende reacties die we van veel leden hebben mogen ontvangen doen ons erg goed!”

“Wij hopen van harte dat we heel snel een goede doorstart kunnen maken. Mochten we groen licht krijgen om weer open te gaan, dan zijn wij er klaar voor. De indeling is wat aangepast zodat onze apparaten allemaal anderhalve meter uit elkaar staan. Daarnaast zijn tussen de diverse fitnessapparaten en boven de tafels en balie perspex-platen gehangen. Voor leden die tot de kwetsbare groepen behoren, bieden wij de mogelijkheid om op aparte tijden te komen trainen.”

Motion Milon is te vinden aan de Grotestraat 25 in Raalte.

 

Zie verder: staging2.motionmilon.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.