Meisjes in actie voor Voedselbank Raalte

RAALTE – Lain Hollander (9) en Mellie Postel (8) hebben zaterdagmorgen op het Larixplein, het Populierenplein, het Sparrenplein en een klein gedeelte van de Iepensingel en de Lijsterbesstraat in Raalte voedselproducten opgehaald voor de Voedselbank Raalte. De bewoners van de straten hadden van tevoren een briefje in de brievenbus gekregen met de vraag of ze producten wilden doneren aan de Voedselbank. Deze konden ze dan zaterdagmorgen voor de voordeur zetten zodat de twee meisjes ze konden verzamelen. De Voedselbank Raalte is er blij mee en noemt het initiatief hartverwarmend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.