Mascotte Tije van zwembad Tijenraan verrast kinderen met zwemdiploma

RAALTE – Mascotte Tije van sportcentrum en zwembad Tijenraan heeft donderdag 9 en vrijdag 10 maart ruim vijftig kinderen individueel verrast met hun zwemdiploma. Op 14 maart kon het
diplomazwemmen bij zwembad Tijenraan helaas niet doorgaan in verband met de coronamaatregelen. Omdat de kinderen het diploma wel verdiend hadden verraste Tije (op gepaste afstand) alle kinderen thuis met het echte officiële zwemdiploma. Deze actie werd erg gewaardeerd door de kinderen en ouders. Ook hebben ze nu een extra reden om opa’s en oma’s weer een kaartje te sturen met dit blije nieuws.

Diploma op basis van proefzwemmen
De kinderen zouden mee kunnen doen aan het eerst volgende afzwemmoment, echter blijft het door de coronacrisis onduidelijk wanneer er weer zwemlessen gegeven kunnen worden. Joke Derksen, teamleider zwembaden: “Bij Zwembad Tijenraan doen alle kinderen in de week vóór het diplomazwemmen tijdens de zwemles mee aan ‘proefzwemmen’. Tijdens het proefzwemmen laten kinderen zien dat zij aan alle eisen voor het zwemdiploma voldoen. Daarom hebben we besloten om het zwemdiploma uit te reiken op basis van het proefzwemmen. Allen kinderen zijn voor het proefzwemmen geslaagd. Het was erg jammer dat het afzwemmen als hoogtepunt niet door kon gaan. Daarom hebben we Tije gevraagd de kinderen extra feestelijk te verrassen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.