Home / Nieuws / Marlous Siemelink-Amse nieuwe directeur-bestuurder De Mare

Marlous Siemelink-Amse nieuwe directeur-bestuurder De Mare

RAALTE – Op 1 mei neemt Adrie Bolijn, de huidige directeur-bestuurder van De Mare (Stichting openbaar basisonderwijs Salland) afscheid. Na 42 werkjaren in het basisonderwijs, waarvan veertien jaar als directeur-bestuurder bij De Mare gaat Bolijn met pensioen. Marlous Siemelink-Amse neemt het stokje per 1 mei over.

Marlous heeft een brede onderwijsachtergrond. Zij is de afgelopen negen jaar werkzaam geweest bij de Landstede Groep. Eerst als directeur van een eenheid voor voortgezet onderwijs met verschillende scholen en tot voor kort als directeur binnen de service organisatie van de Landstede Groep. Daarvoor heeft ze gewerkt als docent en leidinggevende in het voortgezet onderwijs en als senior-consultant bij een landelijk pedagogisch centrum (KPC Groep). Marlous is opgegroeid in Salland en woonachtig in Diepenveen.

Lees ook

Dit jaar geen kerstmarkt bij CTP Veldzicht

BALKBRUG – Er komt een voorlopig einde aan een jarenlange traditie. Voor het eerst in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.