Marlous Siemelink-Amse nieuwe directeur-bestuurder De Mare

RAALTE – Op 1 mei neemt Adrie Bolijn, de huidige directeur-bestuurder van De Mare (Stichting openbaar basisonderwijs Salland) afscheid. Na 42 werkjaren in het basisonderwijs, waarvan veertien jaar als directeur-bestuurder bij De Mare gaat Bolijn met pensioen. Marlous Siemelink-Amse neemt het stokje per 1 mei over.

Marlous heeft een brede onderwijsachtergrond. Zij is de afgelopen negen jaar werkzaam geweest bij de Landstede Groep. Eerst als directeur van een eenheid voor voortgezet onderwijs met verschillende scholen en tot voor kort als directeur binnen de service organisatie van de Landstede Groep. Daarvoor heeft ze gewerkt als docent en leidinggevende in het voortgezet onderwijs en als senior-consultant bij een landelijk pedagogisch centrum (KPC Groep). Marlous is opgegroeid in Salland en woonachtig in Diepenveen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.