Loting kavels nieuwbouwplan De Kleine Hagen Laag Zuthem

RAALTE – Notaris Mark Oors verrichtte vorige week woensdag de loting voor de nieuwbouwkavels op plan De Kleine Hagen in Laag Zuthem. Dat ging op een wat andere manier dan gebruikelijk. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus kon de geplande bijeenkomst niet doorgaan. Daarom werd overgegaan op een telefonische loting. De mensen die zich hadden ingeschreven, werden op volgorde van loting gebeld. De gelukkigen konden telefonisch hun voorkeurskavel doorgeven. In totaal hadden tien belangstellenden zich ingeschreven voor de dertien beschikbare kavels. Negen kavels werden in optie genomen. De vier kavels die nu nog beschikbaar zijn, zijn in de vrije verkoop. Kijk op staging2.raalte.nl voor het actuele kavelaanbod.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.