Home / Algemeen / Loting kavels nieuwbouwplan De Kleine Hagen Laag Zuthem

Loting kavels nieuwbouwplan De Kleine Hagen Laag Zuthem

RAALTE – Notaris Mark Oors verrichtte vorige week woensdag de loting voor de nieuwbouwkavels op plan De Kleine Hagen in Laag Zuthem. Dat ging op een wat andere manier dan gebruikelijk. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus kon de geplande bijeenkomst niet doorgaan. Daarom werd overgegaan op een telefonische loting. De mensen die zich hadden ingeschreven, werden op volgorde van loting gebeld. De gelukkigen konden telefonisch hun voorkeurskavel doorgeven. In totaal hadden tien belangstellenden zich ingeschreven voor de dertien beschikbare kavels. Negen kavels werden in optie genomen. De vier kavels die nu nog beschikbaar zijn, zijn in de vrije verkoop. Kijk op www.raalte.nl voor het actuele kavelaanbod.

Lees ook

‘Een echt dorpshart waar iedereen zich thuis voelt’

Jelle Vloedgraven vanaf 1 april uitbater van Het Wapen van Wesepe; ‘Ik ben niet vies …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.