Loswal in Wijhe gesloten wegens drukte

OLST/WIJHE – Peter Snijders, voorzitter van de Veiligheidsregio IJsselland, heeft besloten om de Loswal in Wijhe af te sluiten. Dit gebeurde op verzoek van burgemeester Ton Strien en op advies van de politie. Dit weekend was er sprake van groepsvorming. De politie heeft meerdere keren op moeten treden.

Foto: Google Streetview (2017)

““Ik begrijp dat mensen graag naar deze prachtige plek aan de IJssel komen, helemaal nu het zulk mooi weer is. Maar het is nu coronatijd en dat wil zeggen dat samenscholingen verboden zijn en we met elkaar afstand moeten bewaren. Het is beter zoveel mogelijk thuis te blijven. Alleen op die manier krijgen we samen het coronavirus in Nederland onder controle”, zegt burgemeester Strien.

1 REACTIE

  1. Die randdebielen hebben nog steeds niet in de gaten hoe ernstig het is. Omdat ze zichzelf gezond voelen.
    Terecht afgesloten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.