Home / Nieuws / Loswal in Wijhe gesloten wegens drukte

Loswal in Wijhe gesloten wegens drukte

OLST/WIJHE – Peter Snijders, voorzitter van de Veiligheidsregio IJsselland, heeft besloten om de Loswal in Wijhe af te sluiten. Dit gebeurde op verzoek van burgemeester Ton Strien en op advies van de politie. Dit weekend was er sprake van groepsvorming. De politie heeft meerdere keren op moeten treden.

Foto: Google Streetview (2017)

““Ik begrijp dat mensen graag naar deze prachtige plek aan de IJssel komen, helemaal nu het zulk mooi weer is. Maar het is nu coronatijd en dat wil zeggen dat samenscholingen verboden zijn en we met elkaar afstand moeten bewaren. Het is beter zoveel mogelijk thuis te blijven. Alleen op die manier krijgen we samen het coronavirus in Nederland onder controle”, zegt burgemeester Strien.

Lees ook

Jubileumeditie van wandeldriedaagse van Labor

WESEPE – Plattelandsvereniging Labor Wesepe-Averlo houdt van woensdag 4 tot en met vrijdag 6 augustus …

One comment

  1. Die randdebielen hebben nog steeds niet in de gaten hoe ernstig het is. Omdat ze zichzelf gezond voelen.
    Terecht afgesloten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.