Klep open, paaspakket erin en door!

RAALTE – Het was afgelopen zaterdag een komen en gaan van auto’s op parkeerplaats de Herenhof in Raalte. Leden van het ROV stonden daar klaar met paaspakketten. Iedereen die in het kader van de Paas Cadeaupakketten Actie een bestelling had geplaatst, kon die daar op een afgesproken tijdstip afhalen. Klep open, paaspakket erin en door. De bestellingen waren vooraf al betaald.

Foto: Annet van Raalten

Het ROV had de actie in minder dan een week tijd georganiseerd. Men kon kiezen uit drie pakketten: een ontbijtpakket, een borrelpakket en een cadeaupakket. Het ROV kondigt alvast aan dat de cadeaupakkettenactie een vervolg krijgt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.