Home / Sallandcentraal / Klep open, paaspakket erin en door!

Klep open, paaspakket erin en door!

RAALTE – Het was afgelopen zaterdag een komen en gaan van auto’s op parkeerplaats de Herenhof in Raalte. Leden van het ROV stonden daar klaar met paaspakketten. Iedereen die in het kader van de Paas Cadeaupakketten Actie een bestelling had geplaatst, kon die daar op een afgesproken tijdstip afhalen. Klep open, paaspakket erin en door. De bestellingen waren vooraf al betaald.

Foto: Annet van Raalten

Het ROV had de actie in minder dan een week tijd georganiseerd. Men kon kiezen uit drie pakketten: een ontbijtpakket, een borrelpakket en een cadeaupakket. Het ROV kondigt alvast aan dat de cadeaupakkettenactie een vervolg krijgt.

Lees ook

Ingezonden brief: ‘De twee adviesraden in het Sociaal Domein moeten blijven’

Herman Kamphuis, ombudsman PvdA Raalte, is opnieuw in de pen geklommen. Ditmaal breekt hij een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.