Kerkdiensten via livestream

REGIO – De samenwerkende parochies H. Kruis en H. Lebuinus zijn gestart met livestreams van eucharistievieringen op het YouTube-kanaal ‘RK-Overijssel zuid west’. Elke zondag om 10.00 uur kan men via dit kanaal rechtstreeks een kerkdienst volgen. Ook daarna blijft de viering te vinden op het YouTube-kanaal, dan met ondertiteling bij de liederen.

Ook de vieringen rondom Pasen in de Broederenkerk en de Basiliek van de H. Kruisverheffing worden rechtstreeks uitgezonden. Het gaat om de vieringen op Witte Donderdag (9 april om 19.00 uur), Goede Vrijdag (10 april om 15.00 uur), paaszaterdag (11 april om 20.00 uur) en eerste en tweede Paasdag om 10.00 uur.

Het pastoraal team wil er juist in deze verwarrende tijden zijn voor haar parochianen. Het team biedt graag een luisterend oor. Schroom niet om een pastor te bellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.