Inzameling kaarten en tekeningen voor bewoners Weijtendaal

WIJHE – Het Verenigd Comité Wijhe roept op om in de aanloop naar 13 april kaartjes en tekeningen in te leveren voor de bewoners van het Weijtendaal. Deze kunnen tot zaterdag 11 april om 17.00 uur worden gedeponeerd in een bus bij DA Bourquin. 13 april was de dag dat Wijhe werd bevrijd. “We vinden het mooi om specifiek op deze dag aan hen een beetje extra aandacht te schenken, zeker nu zij vanwege de corona-maatregelen minder sociale contacten hebben”, zo schrijft het Verenigd Comité Wijhe dat er voor zal zorgen dat de inhoud van de bus wordt afgeleverd bij het Weijtendaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.