Home / tweetpost / HOFtheater zendt ’30 minuten met…’ live uit op Facebook

HOFtheater zendt ’30 minuten met…’ live uit op Facebook

RAALTE – Dit theaterseizoen organiseerde het HOFtheater voor het eerst ’60 minuten met…’. Hierin zet het HOFtheater bijzondere Sallanders in de schijnwerpers. In precies 60 minuten werd hen het hemd van het lijf gevraagd over werk en passie. Burgemeester Dadema en muzikant Erik Neijmeijer waren al te gast. Willem Verdaasdonk, tevens eigenaar van het bedrijf Taaluilen, was de gastheer in ging met deze inspirerende Sallanders in gesprek.

Op woensdag 29 april vindt om 20.30 uur ’30 minuten met Roswyde Burgman’ plaats, via de Facebookpagina van het HOFtheater. Via een livestream komen volgers alles te weten over de directeur van het HOFtheater. Via een livestream kunnen volgers thuis op de bank het interview volgen en zelf vragen stellen.

De livestream is woensdag 29 april om 20.30 uur te bekijken via Facebook.

 

Lees ook

Gemeente Olst-Wijhe stelt geld beschikbaar voor bewaakte spoorwegovergang

De gemeente Olst-Wijhe stelt 187.500 euro beschikbaar om de onbewaakte spoorwegovergang in de Oude Allee …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.