Gratis mentale pitstop voor hulpverleners in de zorg

DALMSHOLTE – Coaching Lemelerberg wil hulpverleners in de zorg graag een hart onder de riem steken met een gratis ‘mentale pitstop’. Daarmee kunnen de hulpverleners even op adem komen en hun verhaal doen.

Jean-Léon Klostermann van Coaching Lemelerberg: ”De mens kan veel hebben, maar bij langdurige druk neemt de kans op ontregeling van ons stresssysteem toe. Het is dan extra belangrijk om bij te komen en te herstellen van de inspanning. Maar dit gaat dit moeilijker als gedachten en gevoelens met je aan de haal gaan tijdens pauzes of in de nacht. Dat verstoort het herstelproces, omdat er ook tijdens rust energie weg lekt.”
De mentale pitstop kan op een aantal manieren plaats vinden, via staging2.coachinglemelerberg.nl of telefonisch. Daarnaast heeft Coaching Lemelerberg ook een verwarmde buitencabine gemaakt, met uitzicht op de Lemelerberg. Zo zijn ook op een veilige manier fysieke afspraken mogelijk. Hulpverleners in de zorg kunnen contact opnemen met Coaching Lemelerberg. Bel 06-45436963 of stuur een mail naar klostermann@coachinglemelerberg.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.